name

Avoinna

ti-pe 9-19
la 10-17
ma, su ja pyhät suljettu 
Meillä käy kylpylä- ja liikuntamaksuihin

Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Saldokortti, Luottokunnan Virike-setelit sekä Tyky Kuntosetelit ja Tyky On-Line, Sporttipassi, Ticket Mind&Body-kortti ja Eazybreak.

Kaksi kuntosalia treenaamiseen

Monipuolinen kuntosali
Alakerran kuntosalilla on TechnoGymin kuntosalilaitteet sekä irtopainoja ja levytankoja vapaapainoharjoitteluun. Kuntosalilta löytyy oma aerobinen tila, jossa on valikoimassa juoksumatto, kuntopyörät, soutulaite, Cross Training sekä Elliptical Training lämmittelylaitteet.
Salilla on lähes 30 suorituspaikkaa ja oma nurkkaus jumppavälineiden käyttöön ja venyttelyyn. Molemmilla kuntosaleilla on kahvakuulat.

SQUASH
Kaksi kilpailutasoista squash-kenttää.
Mailoja ja palloja vuokrattavana.
Kenttävaraukset p. 017 462 1200.


KEILAHALLI
4 ratainen keilahalli. Varaukset puh. 017 462 5577 ja aukioloajat www.siilinhohto.fi
Yläkuntosali
TechnoGymin Easy Line laitteilla varustettu kuntosali sopii erityisesti tehokkaaseen kiertoharjoitteluun aloittelijoille sekä senioriryhmille. Laitteissa on kaksisuuntainen hydraulinen vastus eikä näin ollen vastuksen säätöä tarvita. Kuntosalilla on lisäksi laaja valikoima erilaisia jumppavälineitä.
Ryhmäohjauksen aikana alakerran kuntosali käytössä.

 
Lisätietoja

Kuntosalicircuit

Syyskaudelle 2017 uudet ilmoittautumiset ti 8.8.2017 alkaen!


Ikääntyneiden kuntosalicircuit

Ryhmä jatkuu syyskaudella ti 5.9.17 alkaen klo 13 ja klo 14 kuntosali + klo 15 vesijumppa.


Henkilökohtainen ohjaus

Ammattitaitoiset ohjaajamme auttavat kuntosalilaitteiden käytössä ja tekevät sinulle omien tavoitteiden mukaiset harjoitusohjelmat. Oikeat liikkeet ja suoritustekniikka on syytä harjoitella huolella alusta alkaen oman terveyden ja motivaation kannalta. Kysy rohkeasti lisää puh. (017) 462 1200, myyntipalvelu@fontanella.fi
 
Ota yhteyttä!