name
Keilaus

Keilailu on hauska harrastus

2018 keväällä uudistetussa 4-rataisessa keilahallissa on nykyaikaiset Brunswickin keilalaitteet sekä tuloslaskimet. Hallissamme on perinteisen keilauksen sekä kilpakeilauksen lisäksi suosittua hohtokeilailua, jota voit harrastaa perjantai- ja lauantai- iltaisin.

Hohtokeilauksesta lisää täältä ->

Ratavaraukset täältä>>
tai soita Fontanellan myyntipalvelu puh. 017 462 1200

Hinnat täältä ->

Keilailu on hauska harrastus ja sitä voi harrastaa ympäri vuoden. Keilailu sopii aivan kaikille. Laji ei tunne ikä-, eikä muitakaan rajoituksia. Keilaamaan tullessasi sinulla ei tarvitse olla omia välineitä, sillä ne voi vuokrata Fontanellasta.
Automaattinen pistelaskujärjestelmä näyttää pelitilanteen suoraan radoilla olevilta tv-näytöiltä. Lapsille on mahdollisuus laittaa lapsilaidat, jotta pallo pysyy radalla.
Yritys- ja synttäritilaisuuksiin voit varata koko keilahallin tai muutamia ratoja.
Alkoholittomia virvokkeita keilahallille voi ostaa kylpylän kassalta.

 


Ajankohtaista


Keilailun iloa

katso video täältä>>

Keilaus-kylpylä-paketti -20%

Hyödynnä suosittu keilaus-kylpylä-paketti, jolla pääset edullisemmin tunniksi keilaamaan ja 2 tunniksi kylpylän lämpimiin altaisiin rentoutumaan tai kuntoilemaan, ihan miten itse haluat.

Meillä käy kylpylä- ja liikuntamaksuihin

Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-mobiilimaksu sekä Saldokortti, Tyky Kuntosetelit, Epassi, Edenredin Virikesetelit sekä Ticket Mind&Body-kortti ja Eazybreak.

Avoinna

Keilahalli 

Ma suljettu
Ti-Pe 11-18
La 13-17
Su Suljettu

Fontanella on suljettu 20.6.-16.8.2021.
Avaamme jälleen tiistaina 17.8 klo 11.

Ratavaraukset

Ratavaraukset täältä>>