Kylpylä » Uimakoulut ja vesijumpat

Uimakoulut

Lasten uimakouluja on tarjolla kaikenikäisille lapsille aina vauvauinnista lähtien. Valitse lapselle uimataidon ja iän mukaan sopiva ryhmä. 

TENAVAUINTI
Tenavauinti on 4-5-vuotiaille lapsille suunnattu vesileikkikoulu. Ryhmässä leikitään, touhutaan ja harjoitellaan lötköpötköjen, uimalautojen, eri uimalelujen ja omien uimalasien käyttöä. Tenavauinti sopii lapselle, joka pärjää ryhmässä ilman vanhemman mukana oloa.

ALKEISUIMAKOULU MERITÄHTI 
Uimataidottomille 5-vuotta täyttäneille lapsille, jotka osaavat toimia ryhmässä ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Uimakoulussa totutellaan veteen sekä harjoitellaan hengityksen hallinta, kellumaan eri asennoissa, sukeltamaan, liukumaan ja liittämään potkuja liukuun.
Tavoitteena on veden pelon poistaminen ja että lapsi oppii painautumaan itsenäisesti veden alle sekä oppii kellumaan ja liukumaan. Opetuksessa on runsaasti pelejä ja leikkejä.

JATKOUIMAKOULU MERIHEVONEN
5-vuotta täyttäneille lapsille, jotka osaavat sukeltaa ja kellua. Uimakoulussa harjoitellaan liukumista, myyräuintia, alkeisselkäuintia ja sammakkouintia. Tavoitteena on, että lapsi oppii uimaan vähintään 5 metriä vapaalla tyylillä. Opetus on hyvin leikinomaista.

JATKOUIMAKOULU KULTAKALAT 
7-vuotta täyttäneille lapsille, jotka osaavat uida vähintään 5 metriä myyräuinnilla. Uimakoulussa harjoitellaan myyräuintia, alkeisselkäuintia, alkeiskrooliuintia, alkeisrintauintia, sukelluksia ja jalat edellä hyppyjä. Tavoitteena on, että lapsi oppii uimaan vähintään 10 metriä vapaalla tyylillä. Oppiminen tapahtuu osittain leikkien kautta.

TEKNIIKKAUIMAKOULU DELFIINI 
7-9-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vähintään 10 metriä vapaalla tyylillä. Uimakoulussa opetellaan eri uintilajien tekniikoita ja monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja mm. myyräuintia, krooliuintia, alkeisselkäuintia, selkäkroolia, rintauintia, sukelluksia ja hyppyjä jalat edellä. Tavoitteena on oppia 25m:n uimataito.

Ilmoittaudu ryhmiin täältä >>
Vesijumpat

Hyvä asiakkaamme!
Tulethan liikuntaryhmiin vain terveenä. Noudata hyvää käsi- sekä aivastus-/yskimishygieniaa.
Pidäthän turvavälin toisiin asiakkaisiin.

FONTANELLAN VESIJUMPAT

 
MAANANTAISIN

KLO 14.30-15.00
KESKIRASKAS/HAASTAVA VIRTUAALIJUMPPA  

KLO 18.15-19.00
KESKIRASKAS/HAASTAVA VIRTUAALIJUMPPA 


TIISTAISIN
KLO 8.30-9.00
KEVYT VIRTUAALIJUMPPA 


KESKIVIIKKOISIN
KLO 14-14.30
VESIJUMPPA VÄLINEILLÄ
 Vesijumppa kaikenikäisille ja kuntoisille liikkujille.
KLO 18.30-19.00
KESKIRASKAS/HAASTAVA VIRTUAALIJUMPPA 


TORSTAISIN
KLO 9.20-9.50
KEVYT VIRTUAALIJUMPPA
 
KLO 14.00-14.30
KEVYT VIRTUAALIJUMPPA
 
KLO 18.15.-19.00
KESKIRASKAS/HAASTAVA VIRTUAALIJUMPPA


PERJANTAISIN
KLO 9.00-9.45 AVOIN VESIJUMPPA (EI 14.5. JA 28.5.) Tehokasta liikuntaa vedessä eri välineitä hyödyntäen.
Jumppa sopii kaikenkuntoisille. Huom! Vesijumppa järjestetään aukioloajan ulkopuolella, ei sisällä muuta uintioikeutta. Saunat lämpimänä jumpan jälkeen. Sisääntulo 8.45 alkaen.
KLO 17.30-18.15
KESKIRASKAS/HAASTAVA VIRTUAALIJUMPPA


LAUANTAISIN
KLO 16.30-17.00
KESKIRASKAS/HAASTAVA VIRTUAALIJUMPPA
 

TUNTIKUVAUKSET ALLA.
SISÄLLÖT JA KESTOT VAIHTELEVAT.


KEVYT VIRTUAALIJUMPPA
Energiaa päivään

-Käynnistä päiväsi energisellä hyvän olon jumpalla!Tässä puolen tunnin kompaktissa ohjelmassa keskitytään kehon herättelyyn ja liikkuvuuteen. Jumppa takaa sinulle loistavan startin päivään!
Kevennetty vesijumppa
-Tälle tunnille on kenen tahansa helppo tulla mukaan, olit sitten liikunnan aloittelija tai kokeneempi harrastaja. Tunnilla tehdään yksinkertaisia liikkeitä ja vahvistetaan monipuolisesti koko vartaloa!

KESKIRASKAS/HAASTAVA VIRTUAALIJUMPPA 
Vesijumppa

-Valmiina vauhdikkaaseen jumppaan rytmikkään musiikin tahdissa? Lähde mukaan Hydrohextreeniporukan vauhtiin ja nauti tunnista!
Combat
-Tällä tunnilla saat haastaa itsesi toden teolla. Intensiivinen musiikki ja tehokkaat liikkeet takaavat korkean sykkeen ja raskaan kuorman lihaksille. Oletko valmis taisteluun?
Beat
- Pidätkö musiikin tahdissa liikkumisesta?Näillä tunneilla sykkeesi nousee ja pääset haastamaan rytmitajua ja koordinaatiota. Hydrohex beat on hauskin tarjolla oleva vesiliikuntaelämys!
Circuit
-Yksinkertaisuus on kaunista! Menevä musiikki, tehokkaat kokovartalon liikkeet ja armottoman hitaasti kuluva treenikello takaavat koko vartaloa muovaavan treenikokemuksen!

 
Tilaa Fontanellan lahjakortti
 
Ilmoittaudu liikuntaryhmään tai uimakouluun

Ajo-ohjeet ja tilat

Ota yhteyttä